Zurück zu Willert.de

Generate SDs tab is missing from Rational Modeling

Harmony is a process supported by Rhapsody

Generate SDs tab is missing from Rational Modeling

Postby Bollampalli » January 4th, 2012, 2:06 pm

Hi Friends,

I am following the SecuritySystem example from the IBM Rational Harmony Deskbook V3.1.2 . This dcoumentation shows that Modelling Toolbox has a Generate SDs tab but in my case i don't have this tab but instead of that i have Activity GE tab.

Iam using the Modelling Toolbox version of V2.56 Andy Lapping August 2009.

Do i need to install anything for this (Generate SDs) feature in Modelling Toolbox.


Thanks in advance,
Regards,
Rama
Bollampalli
 
Posts: 3
Joined: March 11th, 2009, 10:12 am

Re: Generate SDs tab is missing from Rational Modeling

Postby Farquad » January 5th, 2012, 1:37 pm

It's in the version I'm using 2.6.

You can get the latest version from Merlin's Cave, http://merlinscave.info/Merlins_Cave/Wi ... olkit.html
Farquad
 
Posts: 407
Joined: September 13th, 2007, 9:34 pm
Location: London


Return to Harmony

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron